søndag 19. april 2009

Helgen ble ikke som forventet

Ja da var det helg igjen, og den ble alt annet en forventet.
Geir er blitt veldig dårlig igjen, akkurat som i fjor vår hvor det ble A-Hus med innleggelse og masse prøver. Trodde de hadde funnet ut av det, etter 6 mndr. med tester? men tydeligvis ikke.
Så Geir har vært sengeliggende store deler av helgen. Dvs. han var vrang nok til å bli med på ett seminar vi skulle ha på lørdagen, og han gjennomførte med redusert engasjement til han å være. Han mente at han følte seg bedre på formiddagen?? Men på hjemturen var det tydelig at det ikke hadde vært ett lurt valg. Så nå er han sengeliggendeigjen, den gutten. Som ikke det var nok så hadde vi tatt med oss bobilen på lørdagen og hundene hadde deilig plass i burene i garasjen. Men stakkars MacGyver hadde hatt diare, jippi, mens han lå inne i buret. For ett arbeid å få rengjort det buret/bilen. For ikke å snakke om lukten. Ut med alle hundene rengjøre så godt man kan vaske hund så godt man kan å så rett hjem i dusjen. Med både hund og eier. I dag er bil og bur rengjort og MacGyver er like ren, og frisk igjen. Ett uhell kommer jo sjelden alene.

Fikk trent en liten !! økt med både Nike, No Limit, Bårdie NamNam og MacGyver i dag. Ja hvem sa at det var fritid å ha 5 Bordere, og særlig når mannen er syk, så må kjærrings ta i ett ekstra tak på treningen. Men mosjon er bra for voksne? damer, har jeg hørt.

Nike er i gang med fremadsending og jeg jobber også litt høyresvinger på lave hoppehindere. I morgen tenkte jeg å starte med slalåm-treningen. Jeg må si at den store/lille brun/hvite krabaten overrasker meg. Han har full fokus på meg og utfører hinder arbeidt flott. Je gleder meg til å se hva vi får innarbeidet i løpet av våren/sommeren. MacGyve er også herlig å jobbe med, han har jo arbeidsvilje til tusen %. Og det gjelder uansett. Så vi jobber mye om dagen med den nye type? handlingen og kortere svinger. Men jeg trenger unge raske bein, noen som har noen til overs??

Litt om vårens stevner:
Jeg blir mektig irritert over den trenden som noen klubber i Norge ser ut til å starte.
Ikke nok med at prisene for å delta allerede er høye nok i Norge. Og avstandene store i enkelte tilfeller. Men nå skal de tydeligvis sko seg ennå mere på camping/bobileierne også. Jeg syns allerede at det å betale for å parkere bilen når man kommer til stevneområdet er unødvendig. Og når ma skal betale kr. 100.- til 150.- pr. natt for campingvogn/bobil ja da er det tydelig at klubbene ser nok en mulighet til å tjene penger.
I klubben vår har vi nå 2 årlige stevner, Nesstevnet har i de siste årene ikke tatt noe for hverken bil/campingvogn eller bobil. Til tross for at vi leier hallen. Vi har heller ikke kiosk inntekter i Neshallen. På stevnet vårt i juni kan alle med bil/campingvogn/bobil parkers gratis, selv om vi leier området. Klubbene må slutte å se på stevnene sine som kun melkemaskiner til penger i kassa. Hvorfor skal vi i Norge tjene penger på alt?? I Sverige er man velkommen med bil/campingvogn/bobil. Og jeg har aldri betalt for å få parkere. Kun på disse ukesstevnene.
Virker på meg som at vi med campingvogn og bobil blir sett på som ugress i enkelte klubber, ikke er vi velkomne og kan vi komme skal vi også betale godt for det.

Drammen /Kongsberg neste helg går ut med beskjed om at man må regne med 15 minutters gange fra parkeringen til stevneområdet. Er de helt på jorde eller???Hvorfor skrev de ikke dette på info til stevne??
Har aldri i løpet av mine 15 år i agilitysporten måtte belage meg på 30 min ekstra for å hente hunden i bilen. dette må vel være eksempelet på at pengene er viktigere enn deltagerne. Lage ett så stort stevne at man ikke har plass til deltagerne når de kommer for å parkere??

NÅ ER DET PÅ TIDE AT VI BANKER I BORDET OG PRIORITERER DE STEVNENE SOM SETTE PRIS PÅ SINE DELTAGERE OG IKKE BARE SER DE SOM EN MELKEMASKIN TIL EGNE INNTEKTER.

Men ellers så gleder jeg meg til å ta fatt på nok en sesong med agility....... selv om det er flere hindringer på veien.

dagens ord: det er i oppoverbakke at det går oppover.....??

Ann Karin

3 kommentarer:

 1. Enig..!

  Er kjedelig at det skal koste så mye, særlig for oss studentene..

  Håper Geir snart blir bra :)

  Sees på trening ;)

  SvarSlett
 2. Helt enig det blir dyrt å reise på stevner når det blir sånn. Det blr for langt å gå med flere hunder og bur som skal være med inn i hallene.

  SvarSlett
 3. Nå må du begynne å høre på din kone Geir, og bli frisk.
  Ang stevnet Kongsberg/Drammen så har jeg klagd og sagt at det ikke blir mange påmeldte til neste år hvis de skal ha det på samme plassen, til svar fikk jeg: det er først til mølla om de nærmeste plassene og at Agilityen starter før de andre aktivitetene, så de regner derfor med at det er Agilityfolka som får de nærmeste plassene. Vi må bare være ute i veldig god tid.
  Men det begynner å ta av med påmeldingsavg. Se bare på Røros som tar 250kr kun for ett løp.

  SvarSlett